Constructii, amenajari interioare si exterioare.

Constructiile noastre sunt un etalon pentru calitate

Constructii civile, case, blocuri, duplex, case vacanta

Amenajari interioare si exterioare, spatii verzi si pavaje

Reparatii capitale cladiri civile si industriale

Proiectare, executare instalatii: electrice, sanitare, termice

Montare instalatii climatizare, filtroventilatie bio-chimica

Despre noi - Regat Construct Instal

Firma de constructii Regat Construct Instal a fost infintanta in anul 2004 si are ca obiect principal de activitate constructiile civile. In sapte ani am ajuns la o cifra de afaceri de 656423.00 Ron. Firma dispune de specialisti in constructii si forta de munca calificata, in prezent avand 15 angajati permanenti si colaboratori.

Numarul important de clienti, parteneri si colaboratori, romani si straini, coroborate de calitatea si complexitatea luclarilor executate pana in acest moment ne recomanda ca fiind un partener de incredere. Disponibilitatea noastra de a executa lucrari in toate zonele geografice ale Romaniei, preturile practicate, seriozitatea, portofoliul de lucrari si recomandarile clientilor sunt atuurille care speram sa va convinga ca firma de constructii Regat Construct Instal este partenerul de care aveti nevoie.

Dotarile firmei permit executarea tuturor lucrarilor de constructii si instalatii pentru constructii.


Noutati - Regat Construct Instal

Guvernul SUA renovează spitalul din Ghimpaţi si Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii din Iaşi 15 Noiembrie 2012

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein a participat joi, 15 noiembrie, la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410.000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, judetul Giurgiu. Proiectul este finantat de Comandamentul European al SUA (EUCOM) si va include renovarea fatadei spitalului, ferestrele, sistemul electric si de incalzire, acoperisul si usile. Aproximativ 25.000 de cetateni care traiesc in Ghimpati si in imprejurimi vor beneficia de acest proiect.

Pe 16 noiembrie, ambasadorul SUA va calatori la Iasi pentru a anunta o donatie de 300.000 dolari pentru renovarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Sf. Maria”. Acest proiect, finantat to de EUCOM, va include renovarea zidurilor, podelelor, ferestrelor si a sistemului electric de la etajul 3 al spitalului. Aceasta renovare va contribui la imbunatatirea serviciilor de sanatate oferite pentru copiii care traiesc in aceasta regiune a tarii. Compania Colgate-Palmolive si Fundatia Scheherazade doneaza de asemena bani pentru renovarea Spitalului de Copii.

In 2012, guvernul SUA a contribuit cu 1,32 milioane de dolari la imbunatatirea serviciilor de sanatate, care au inclus aceste doua proiecte si un sistem de tele-medicina pentru Ministerul Sanatatii, finantat de Agentia de Agentia Americana pentru Comert si Dezvoltare (USTDA). Alte proiecte ale EUCOM includ modernizarea heliportului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, renovarea dispensarului din Cincu, renovarea dispensarului “Nicolae Balcescu” din judetul Constanta, renovarea aripii unui spital din Harsova, finantarea Initiativei pentru Sanatatea Femeilor din Romania si un program de constientizare privind tuberculoza.

Articol publicat la http://romania.usembassy.gov/media/pr-11152012.html

'Imagine Ambasador sua la Spitalul Ghimpati, Giurgiu'
'Imagine Ambasador sua la Spitalul Ghimpati, Giurgiu 2'
'Imagine Ambasador sua la Spitalul Ghimpati, Giurgiu 3'
'Imagine Ambasador sua la Spitalul Ghimpati, Giurgiu 4'

Detalii - ValahiaTv despre programul de reabilitare si modernizare al spitalului Ghimpati, jud. Giurgiu Detalii - ValahiaTv despre programul de reabilitare si modernizare al spitalului Ghimpati, jud. Giurgiu

Arhiva articole - Regat Construct Instal

0731 358 500

Regat Construct Instal SRL

Str. Mihai Viteazu, Nr. 4D

Turda, Cod postal 401012

Telefon: +4 0731 358 500

Fax: +4 0264 315 827

Email: regatconstruct@yahoo.com

GPS:46.555-23.805

iso-14001 iso-18001 iso-9001 Valid XHTML 1.0 Transitional